Succes is een keuze. Creëer je eigen succes

Ik zeg het vaker en ik zeg het nu weer: Succes is een keuze. Veel mensen denken dat het besteed is aan the lucky few en dat zij gewoon pech hebben. Het knappe is dat succesvolle mensen of andere mensen die het gemaakt hebben de illusie weten te wekken dat het succes ze is komen aanwaaien, terwijl niets minder waar is. Ze hebben er waarschijnlijk verdraaid hard voor geknokt en gewerkt, maar zullen dit niet laten blijken. En dat komt door hun mindset.

Succes is een keuze en blijft een keuze

Succesvolle mensen hebben ervoor gekozen voor succes te gaan. Ze hebben zichzelf ten doel gesteld succesvol te worden, het zichzelf voorgenomen, het in hun gedachten al gezien en hun focus erop gericht. En terwijl ze dit doel voor ogen hebben weten ze dat ze er hard voor moeten werken, sterker nog ze willen er hard voor werken. Ze hebben immers in hun gedachten al van het succes geproefd en dat smaakt naar meer. En wanneer (wanneer en dus niet als) ze het succes bereiken zullen ze niet klagen over het harde werken of uitweiden over de weg er naartoe, ze wisten immers dat deze dag zou komen en zijn alweer bezig met de volgende stap om dit succes vol te behouden en te vergroten. Want immers succes is een keuze, geen eenmalige, maar een continue. Je blijft steeds gaan voor succes.

Wat is voor jou succes?

De vraag is dus, ga jij voor succes? Zo ja, dan is het belangrijk om allereerst voor jezelf te bepalen wat succes voor jou betekent. Wanneer ben jij succesvol? Is dat je eigen goed lopende zaak runnen? Is dat een surfshop in de Caribbean? Betekent dat die grote liefde vinden? Wellicht staat succesvol zijn voor jou gelijk aan financieel onafhankelijk zijn. Of misschien ben jij succesvol als je van jou hobby je beroep kunt maken. Wanneer je dit voor jezelf hebt bepaald, schrijf dit dan op. Noteer wat voor jou succes definieert en wat je wilt bereiken. Dit helpt om het voor je te zien om het te visualiseren. Bij alles wat je doet vraag je jezelf af: Helpt dit mij om succesvol te worden? Draagt dit bij aan mijn succes? Zo ja, doen! Zo nee, laten! Pak je notities er af en toe bij en visualiseer regelmatig je succes. Het is een kwestie van selffulfilling prophecy, het is een kwestie van tijd totdat je je succes realiseert.

Je moet het zelf doen. Succes is een keuze

Jij en jij alleen bent verantwoordelijk voor het al dan niet succesvol zijn. Je zult het uiteindelijk toch zelf moeten doen. Het slechte nieuws, je zult het zelf moeten doen. Dus in slechtere tijden of wanneer je te maken hebt met tegenslagen kan het eenzaam en zwaar zijn. Het goede nieuws is, je moet het zelf doen, dus je hebt ook volledige controle over het al dan niet succesvol zijn. Je bent dus niet afhankelijk van anderen om succesvol te worden. En als je het gevoel hebt dat je wel afhankelijk bent van anderen om succesvol te zijn, dan heb ik goed nieuws voor je, dat is niet zo. Dus zet dat uit je hoofd. Je hebt anderen niet nodig, je kunt hun hulp gebruiken, je kunt dankbaar gebruik maken van hun adviezen, een helpende hand etc, maar je bent van niemand maar je bent van niemand maar dan ook niemand afhankelijk om succes te bereiken. En dat is verdraaid goed nieuws.

Succesvol zijn en je omgeving

Echter, de mensen in je omgeving hebben invloed op jouw succes. Het is bijzonder belangrijk dat je, om succesvol te kunnen zijn, in je kracht kunt staan. Dat je on top of your game bent. Lees de vijf tips om in je kracht te komen te staan. En de mensen om je heen kunnen dit bevorderen of belemmeren. Als je niet in je kracht kunt staan omdat iemand in je omgeving je in de weg staat of je uit je mojo haalt, is dat storend. Als je het gevoel hebt dat de ander je niet in je kracht laat staan is dit niet bevordelijk voor jouw weg naar succes. Je hebt cheerleaders nodig, mensen die in je geloven en je steunen. Zorg er dus voor dat je je omringd met de mensen die je volledig in je kracht laten staan.

In zes stappen een succesvol leven vol overvloed

Mocht je je afvragen wie ik ben en waarom ik de beweer de wijsheid in pacht te hebben. Ik heb zelf ups & downs meegemaakt en coach inmiddels al jaren succesvolle ondernemers en help ze in hun weg naar dit succes. Mijn kennis en ervaring heb ik verwerkt in overvloed aan tijd en energie in maar zes stappen. De weg naar meer tijd, energie en succes. Deze zes stappen vinden hun oorsprong in het BSP-model. Een model dat ik gedurende de jaren heb ontwikkeld en die jou de tools geeft om de verandering in je leven te maken die jij nodig acht. In mijn boek No More Missing Out leg ik dit overzichtelijk en handig model uit. Je vindt in het boek zowel handige tips, handvatten om direct aan de slag te gaan als praktijkvoorbeelden om het model te verduidelijken.

De zes stappen van het BSP-model pas ik normaliter toe tijdens one-on-one sessies. Helaas kan ik niet iedereen persoonlijk begeleiden en om die reden heb ik mijn boek No More Missing Out geschreven met als doel meer tijd, energie en succes. De vraag was gewoonweg teveel en op deze manier kan ik iedereen de juiste tools bieden om de verandering in te zetten.

Ik bied je een coach voor de rest van je leven. Een coachingsessie kost gemiddeld zo’n 80 euro per uur. Dus reken maar uit, ik vraag je een investering van € 27,95 en bied je een persoonlijke coach die veel meer waard is.

Korting

Normaal gesproken kost het E-boek € 59-, maar tijdelijk is hij verkrijgbaar voor € 27,95. Wil je ook direct aan de slag met het boek? Je kunt het E-book direct hieronder kopen en direct de eerste stappen naar een leven vol overvloed.

Bestel het boek nu

Blijf op de hoogte van de zes stappen naar een overvloed aan energie en tijd en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Previous Post5 handige tips om in je kracht te komen te staan