No More Missing Out

Wil je nooit meer beperkt worden door energie of tijd?

Ken je de film ‘Limitless’? In deze film krijgt Bradley Cooper een wonderlijke pil in zijn handen. Een pil waarmee hij opeens barst van de energie en hij dingen helderder ziet dan ooit. Het lijkt wel alsof zijn hersenen opeens beter functioneren en opeens lijken zijn energie, zijn creativiteit, zijn inzichten, zijn capaciteiten grenzeloos. Ook tijd lijkt geen beperking, want hij slaapt niet en heeft dus de totale macht over zijn leven en waar het naar toe gaat.

Een leven zonder onzin

Het leven is te kort om bezig te zijn met dingen waar je geen zin in hebt. Er is al zoveel te doen in zo weinig tijd. Dus waarom zou je je bezighouden met onzinnige dingen? Hoe fijn zou het zijn als je je leven zo kunt inrichten waardoor je juist meer tijd overhoudt voor de leuke dingen? Hoe geweldig zou het zijn als je nog meer zou kunnen genieten van wat je doet waardoor je meer energie overhoudt. En vervolgens deze energie weer kunt steken in de nuttige dingen. En hoe cool zou het zijn als je resultaten steeds maar beter worden zonder er meer effort in te stoppen. Sterker nog, het lijkt wel alsof je moeiteloos het ene succes na het andere succes boekt.

Geen beperkingen door tijd of energie

Wat zou je zeggen als ik je zou vertellen dat het mogelijk is om je niet meer beperkt te voelen door tijd of energie? Dat je net zoals Bradley in de film de macht hebt over je energie en tijd? En je dus nooit meer de onmacht hoeft te voelen van geleefd te worden en tekort te doen als het je niet lukt om alles binnen de tijd te doen. Echt het kan. Ik kan je leren hoe je totale controle kunt hebben. Hoe je de touwtjes in handen kunt hebben. Hoe je de baas kunt zijn over hoe de seconden wegtikken.

Stel je eens voor hoe dit moet voelen, deze volledige regie. Hoe zou het voelen als je precies alles kunt doen wat je wilt en ook nog eens tijd overhoudt? Hoe machtig zou dat zijn als tijd opeens geen issue meer is?

Energie en tijd in overvloed in maar 6 stappen

En het geweldige aan dit hele verhaal is dat je maar zes simpele stappen verwijderd bent van een grenzeloos bestaan. Een leven waar je niet meer beperkt wordt door energie en/of tijd.

Lees meer over de zes stappen naar een overvloed aan energie en tijd.