Ben je een millennial? Zo haal je er het beste uit.

Millennials keuzestress dilemma

Millennials zijn momenteel hot topic. In een column in het NRC van 22 april jl. klaagt schrijver en journalist Auke Kok over de monopoliepositie van de millennial in de hoofdstad.

Het Amsterdam van millennials

Amsterdam is een walhalla voor millennials (geboren tussen 1980 en 20000, immers dit is dé stad waar het allemaal gebeurt. Te gekke feesten, je-bent-gek-als-je-er-niet-bij-bent-borrels, shops met de laatste gadgets en mode, hotspots waaar je eet van te hip eten en waar je gewoon meetelt ook al heb je een of andere vage start up waarvan niemand echt begrijpt (inclusief jijzelf) waarin je precies onderneemt of waar je een perspectiefloze maar o zo creatieve en maatschappelijk verantwoorde baan hebt. En daar baalt de heer Kok dus zo ontzettend van. Dat zijn stad lijkt te zijn gedomineerd door deze groep.

Millennials zijn verwend en lui

Auke Kok is niet de eerste noch de enige die klaagt over de millennial generatie, ook wel bekend onder de term Generatie Y (gen y). Deze groep is verwend, lui en twijfelt teveel, wordt er vaak gezegd. Opgegroeid in een tijdperk waar na decennia van schaarste opeens overvloed was, kent de millennial geen ‘nee’. Alles kon en mocht immers. Terwijl hun ouders (de babyboomers) opgroeiden met ouders die worstelden in een naoorlogse periode om weer iets op te bouwen, zijn deze barre omstandigheden en deze manier van overleven de millennial vreemd. Om die reden wordt deze doelgroep door velen bestempeld als onserieus en zwak. Echt vechten voor iets doen ze niet. Bevalt je baan niet, dan zoek je toch een nieuwe? Is je relatie een struggle? Hop tijd om weer te vissen in die vijver. Geldproblemen? Bel je pa of ma toch even? En aangezien er zoveel geweldigs om uit te kiezen is en keuzestress ze niet vreemd is, kiezen ze gewoon niet. Ook zijn de meeste millennials narcisten. Op social media laten ze dan ook maar al te graag zien hoe goed ze het doen en hoe fantastisch hun leven is.

Waarom millennial zijn fantastisch is

Inderdaad als je je laat verleiden tot meegaan met de meute en van het ene feestje naar de andere te rollen. Van de ene baan naar de andere te hoppen. En in feite niet echt voor iets gaat en niet vecht voor verbetering als het even tegenzit, dat verdrink je en kom je er niet. De millennials die ik persoonlijk coach leer ik de verleiding alles te willen te weerstaan en te gaan voor wat ze echt willen. Ik leer ze hun capaciteit om met al die prikkels om te gaan positief in te zetten. Want de millennial is nu eenmaal de doelgroep die het beste weet om te gaan met alle data die er vandaag de dag beschikbaar is. Ik geef ze handvatten hoe ze ten tijde van crisis en moeilijkheden met een paar simpele trucjes er weer uit kunnen komen. Het is geen rocket science. Ik help millennials the most of now te maken. Ik geef ze tips en tricks om hun energie in de juiste dingen te stoppen en meer energie te krijgen voor de dingen waarvoor zij tijd willen maken.

No more missing out: In zes stappen energie en tijd in overvloed

In feite is het zo verdomd simpel. Zo eenvoudig zelfs dat ik het heb weten terug te brengen naar zes stappen. Zes easy steps om energie en tijd in overvloed te hebben. Zo zul je nooit meer wat missen. Je vindt deze zes stappen in mijn ebook no more missing out.

Een handzaam boek dat je altijd bij je kunt hebben (als pfd op je telefoon op laptop) en dat voor iedere situatie en in iedere fase van je leven van toepassing is. En het fijne is, zodra je het boek in bezit hebt kun je gelijk aan de slag. Zonder hulp van een coach of psycholoog. Jij bepaalt het tempo.

Je kunt nu het boek aanschaffen met korting. Normaal gesproken kost No more missing out. Overvloed aan energie en tijd in zes stappen € 59,=, maar tijdelijk krijg je de kans om kennis te maken met mijn succesvolle methode voor € 27,95.

Bestel het boek nu

Blijf op de hoogte van de zes stappen naar een overvloed aan energie en tijd en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Previous PostGebrek aan energie of tijd?
Next PostNooit genoeg en nooit tevreden? Zo krijg je overvloed